Mesterlift Kft.
 

Felvonók

Kaputechnika

 

Sötéttölgy szekcionált garázskapu telepítése – Pécs

+36 72 516 935
kapu@mesterlift.hu
Kezdőlap
»
Kaputechnika
»
Referencia
»
 Sötéttölgy szekcionált garázskapu telepítése – Pécs

Sötéttölgy szekcionált garázskapu telepítése – Pécs

„Stílusos mediterrán megjelenés”
Amit rólunk mondtak:

Kollégáid több mint egy hónapja szerelték be nálunk a garázskaput és csak szeretném elmondani, hogy nagyon elégedettek vagyunk; mind a működését, mind az esztétikát tekintve. Nagyon örülünk, hogy Titeket választottunk, mert azért látszik, hogy a Hörmann fontosnak tartja a minőségi árut és a precíz munkát. Könnyűszerkezetes a garázsunk, de az ajtó így is annyira pontosan illeszkedik mindenhol és olyan finoman záródik, hogy tényleg öröm használni. Nem mellékesen a Feleségem is (aki az esztétikáért felelős ?) örömmel néz rá, mert a fahatású burkolat is nagyon szépre sikerült. T. Levente Pécs.

És két év múlva:

Már két éve használjuk az Tőletek vásárolt és Általatok beszerelt garázskaput és az eddigi tapasztalatink alapján is csak dicsérni tudom. Mind a garázskapu, mind a kertkapura szerelt elektromos kapunyitó tökéletesen, hiba nélkül működik. Így, két év elteltével még inkább örülök annak a döntésünknek, hogy Titeket és a Hörmann márkát választottuk! Köszönjük!


Képgaléria

X
«
»
_
^
Büszkék vagyunk a munkánkra, és hiszünk benne, hogy csak a tartós és jó megoldásban szabad gondolkodni.
Amennyiben Ön ilyen vállalkozást keres, jó helyen jár!
A kivitelezés minőségét és az ehhez kapcsolódó elvárásait már elég régóta legalább olyan fontosnak tekintjük, mint a forgalmazott termékeink magas minőségét!