Mesterlift Kft.
 

Felvonók

Kaputechnika

 

Hörmann Gateway

+36 72 516 935
kapu@mesterlift.hu
Kezdőlap
»
Kaputechnika
»
 Hörmann Gateway

Bisecur Gateway okostelefon alkalmazás

„Okostelefonos kapunyitó rendszer Hörmann kapukhoz”
A Hörmann BiSecur Gateway egységgel okostelefonon vagy táblagépen keresztül vezérelheti garázskapu- és udvarikapu-meghajtását, házbejárati ajtóját, valamint más, Hörmann rádiós vevőegységgel felszerelt olyan eszközöket, mint pl. a lámpák. Ráadásul az alkalmazás kijelzi Önnek a garázskapu és az udvari kapu helyzetét, valamint a házbejárati ajtó* reteszelt állapotát is. Könnyű telepíteni, gyorsan konfigurálható: A BiSecur Gateway egyszerűen egy hálózati kábellel vagy WLAN-on keresztül összekapcsolható az Ön routerével. A Hörmann rádiós vevőegységgel felszerelt eszközök konfigurációja okostelefonjára vagy táblagépére telepített BiSecur App-pal történik. Ehhez a program Önt lépésről lépésre végigvezeti az egy vagy több meghajtás, valamint az esetlegesen csatlakoztatott más eszközök programon belüli beállításában. Világszerte, interneten keresztül: Akár útközben is kihasználhatja ezt a kényelmet. A Gateway egységének, okostelefonjának vagy táblagépének, a www.bisecur-home.com oldalon történő regisztrációja után Ön egy személyes hozzáférést kap. A BiSecur App-pal ettől kezdve az összes funkció útközben, okostelefonjának vagy táblagépének internetkapcsolatán keresztül is működtethető.


Ahhoz, hogy kapuját a BiSecur App-pal, a kapura való rálátás nélkül működtethesse, a kaput az alapkivitelben járó erőhatároláson kívül egy fénysorompóval is biztosítani kell ! További információ a katalógusban talál, vagy hívjon minket.

Letölthető dokumentumok

Referenciáink

Büszkék vagyunk a munkánkra, és hiszünk benne, hogy csak a tartós és jó megoldásban szabad gondolkodni.
Amennyiben Ön ilyen vállalkozást keres, jó helyen jár!
A kivitelezés minőségét és az ehhez kapcsolódó elvárásait már elég régóta legalább olyan fontosnak tekintjük, mint a forgalmazott termékeink magas minőségét!