Mesterlift Kft.
 

Felvonók

Kaputechnika

 

Ellenálló és biztonságos Thermopro bejárati ajtók

+36 72 516 935
kapu@mesterlift.hu
Kezdőlap
»
Kaputechnika
»
Sajtó
»
 Ellenálló és biztonságos Thermopro bejárati ajtók

Erős és biztonságos acél bejárati ajtó

A családi házak bejárati ajtói igen nagy igénybevételnek vannak kitéve. Hosszú éveken át kell kopásmentesen nyílniuk és záródniuk, ellenállni az időjárás viszontagságainak, megfelelni a biztonsági követelményeknek és mindemellett az sem árt, ha esztétikusak és összhangban vannak az épület külső megjelenésével.
Mindezeket a követelményeket nem egyszerű összeegyeztetni úgy, hogy az ár-érték arány még megfelelő maradjon. A Hörmann nemrégiben acélból készített ajtóinak termékpalettáját kiegészítette a Thermopro-sorozattal.
Ezek a bejárati ajtók pontosan a fenti elvárásoknak felelnek meg. A Thermopro bejárati ajtó a legmodernebb gyártási technológiával készül. Műszaki megoldásai kiforrottak, a Hörmann évtizedes tapasztalataira támaszkodnak.
Az ajtót a Mabisz is bevizsgálta, s engedélyezte, amihez nagy mértékben hozzájárult a rendkívül stabil, hőszigetelt ajtólap, a szériában több pontos reteszelés és a három irányban állítható pántok.
A Thermopro ajtókat acélból készítik: hosszú évek múlva is megtartják alakjukat, és hőszigetelő képességük is megfelel az előírásoknak. Az acélajtó felülete tűzihorganyzással védik a korrózió ellen. Felületén poliészter bevonatot találunk, amely lehetővé teszi, hogy az ajtót szinte bármilyen színben meg lehessen rendelni.
A fogyasztók számtalan szín és üvegezési variáció közül választhatnak, ami biztosítja, hogy az ajtó megfeleljen ízlésüknek és összhangban legyen az épület megjelenésével. Külön kiemeljük, hogy a Thermopro ajtókhoz rendelhető formában és színben is megegyező garázskapu. Ez a szempont akkor válik döntő jelentőségűvé, amikor a kapu és az ajtó közös fronton található.

Letölthető dokumentumok

Büszkék vagyunk a munkánkra, és hiszünk benne, hogy csak a tartós és jó megoldásban szabad gondolkodni.
Amennyiben Ön ilyen vállalkozást keres, jó helyen jár!
A kivitelezés minőségét és az ehhez kapcsolódó elvárásait már elég régóta legalább olyan fontosnak tekintjük, mint a forgalmazott termékeink magas minőségét!