Mesterlift Kft.
 

Felvonók

 

Vezérlés gyártás

+36 72 516 935, +36 72 516 936
mesterlift@t-online.hu
Kezdőlap
»
Felvonók
»
 Vezérlés gyártás

Vezérlés gyártás

A 80-as évek végéig relés rendszerű vezérléseket készítettünk, melyek közül több még a mai napig megfelelően üzemel. A technika fejlődésével a felvonó vezérléseknél áttértünk a mikroprocesszoros rendszerű vezérlések gyártására. A vezérlések tervezésénél a pécsi HC Automatizálási Kft. és a budapesti LIFON Kft. mérnöki csapatával működünk együtt. A vezérlésekhez csatolt villamos tervdokumentációkat szakemberek készítik. A vezérlő egység gyártása telephelyünk szakműhelyében történik. Az általunk kivitelezett új felvonóra és a régi felvonó modernizációinál, ezen vezérléseket építjük be. Az elkészült vezérlések stimulálós próbáit és beméréseit a megfelelő szakemberekkel végeztetjük el.

Az általunk készített vezérlések típusai:
  1. Villamos hajtású, lakóházi legyűjtő rendszerű vezérlés.
  2. Villamos hajtású irodaházi alkalmazású le-fel gyűjtő vezérlés.
  3. Villamos hajtású irodaházi alkalmazású csoportos gyűjtővezérlés (szimplex, duplex, triplex).
  4. Villamos hajtású frekvenciaszabályozóval működtetett vezérlések.
  5. Elektrohidraulikus, gyűjtőrendszerű vezérlések.
  6. Egyedi gyártású vezérlések.

A vezérlésekhez szorosan kapcsolódó hívó készülékek és a fülkei gombtabló gyártását a telephelyünk közelében lévő – szintén pécsi – Liftelem Kft. készíti. A vezérlések beépítése és beszabályozása után a szükséges érintésvédelmi és szigetelés ellenállási mérést, szakvállalkozóval végeztetjük és ezt dokumentáljuk.
Büszkék vagyunk a munkánkra, és hiszünk benne, hogy csak a tartós és jó megoldásban szabad gondolkodni.
Amennyiben Ön ilyen vállalkozást keres, jó helyen jár!
A kivitelezés minőségét és az ehhez kapcsolódó elvárásait már elég régóta legalább olyan fontosnak tekintjük, mint a forgalmazott termékeink magas minőségét!