Mesterlift Kft.
 

Felvonók

 

Felújítás

+36 72 516 935, +36 72 516 936
mesterlift@t-online.hu
Kezdőlap
»
Felvonók
»
 Felújítás

Felvonó felújítás

„Szeretjük a kihívásokat!”
Magyarországon a legtöbb társasházba telepített felvonó már jócskán túllépte a 30-40 éves kort, és kellő gondoskodás hiányában erősen elhasználódtak az idők során. Felvetődik hát a kérdés, hogy cserélni kellene a felvonót?

Ez persze jelentős költséget jelentene a lakóközösség számára, és általában erre forrást sem tudnak mindíg biztosítani. Felvonóra viszont szükség van! Ezért dolgoztunk ki alternatívákat a felvonó felújítására és modernizációjára, amivel a felvonó élettartama akár 10-15 évvel is meghosszabbítható.

Részegységek felújítása: Felvonó részegységek felújítása. Vezérlés és kiegészítő elemek felújítása. Hajtómű és elemeinek felújítása. Aknaajtók és zárszerkezeteinek felújítása. Fülke és fülkeajtó mozgató felújítása, cseréje. Sebességhatároló és kiegészítőinek cseréje. Felvonó kabin dekorlemezes burkolása.

Modernizálás: A felvonó működése legtöbbször már nem felel meg a vonatkozó szabványok és jogszabályok elvárásainak, ezért az ilyen korú felvonók fődarabjait a mai kor követelményeinek megfelelő műszaki tartalmú egységekre cseréljük. Fő szempont, hogy a felvonó energiafelhasználása lényegesen csökkenjen. Működése legyen csendes és a biztonsági berendezések megfelelően működjenek. Az általunk végzett modernizációkkal egy 10 emeletes lakóépület esetén, éves szinten az épület áram felhasználásában kb. 2300 kW óra megtakarítás érhető el.

Referenciáink

Büszkék vagyunk a munkánkra, és hiszünk benne, hogy csak a tartós és jó megoldásban szabad gondolkodni.
Amennyiben Ön ilyen vállalkozást keres, jó helyen jár!
A kivitelezés minőségét és az ehhez kapcsolódó elvárásait már elég régóta legalább olyan fontosnak tekintjük, mint a forgalmazott termékeink magas minőségét!